May 27, 2014

Pinks Beauty Box Май 2014

1 comment:
 
Здравейте момичета,

Майската кутия на Пинкс се забави с една седмица, предполагам заради бебешката кутия. Когато разкриха, че в кутията ще има пигмент, не мога да ви опиша колко се зарадвах! Не крия, че съм пристрастена към декоративната козметика, много се надявам да пуснат по-натам една само такава кутия за луди жени като мен...

Отплеснах се! Темата на кутията този месец е "Слънчеви целувки".



Ето и продуктите:


  • Shimmer Powders минерални пигменти, Bellapierre - безспорно чаканият продукт от тази кутия. На мен ми се падна SP003 Champagne като цвят - много светло приятно бежово златно. Доволна съм! За лятото ще е идеално да озари гримът ми. Интересно ми е какви са били другите цветове.


  • Genovate регенериращ дневен крем 2x2мл, Bioten - това е нов крем на Биотен за след появята на първи бръчки. Не е за моята кожа, но звучи много обещаващо. Биотен са много приятна марка, не особено скъпа, но въпреки това добра. Ще зарадвам някоя приятелка определено. 

  • Magic Tan&Protect SPF 20 слънцезащитен крем 2x8мл., Carroten - отново нов продукт,  този път на Каротен, който предпазва кожата от "лошите" лъчи и едновременно с това хидратира кожата и спомага за постигане на добър тен. Много ми е интересно дали наистина работи както обещава. Ще го изпробвам надявам се ако времето се задържи топло.

  • Нощен крем с водорасли 20мл, GUAM - това е крем за тяло за стягане и отслабване. Марката ми е непозната за това ще ми е интересно да го пробвам. Аз съм винаги много скептична към всички онези продукти, които претендират да ни стопяват докато не правим нищо, но нека да видим дали ще има резултат. 


  • ББ КРЕМ 6в1 - 2x2мл + 2x2мл за суха и мазна кожа, Bodi Beauty - ББ кремове за респективно суха и мазна кожа. Марката не съм я чувала (отново), но обещанието и тук звучи интересно. Моята смесена кожа е много претенциозна лятото относно какви продукти може да понесе за повече от няколко часа, без да се омазни, така че тестът на ББ крема ще бъде доста лесен. 

  • Крем за ръце, Дева - не знам защо кремът не присъства в брошурата, но мен лично ме зарадва. Харесвам Дева и със сигурност ще си го запазя за другата зима. 


Допълнително към брошурата има:

  • Отстъпка при покупка на Белапиер от 15% при покупка на продукт от марката (важи до 15.07.2014) и 
  • Отстъпка при покупка от онлайн магазина на Bodi Beauty от 10% (важи до 01.07.2014). 


Равносметка: пигментът си струваше чакането, поне за мен! А що се отнася до другите продукти - не е много симпатично че са семпли, но пък всичките са за нови и непознати неща, което само по себе си ще ме накара да ги пробвам. Кремът на Дева е много добро попадение, както вече споделих. 

А на вас хареса ли ви? Какви цветове ви се паднаха? 








1 comment:

  1. Моите пигменти са тюркоазени, харесват ми! Guam е страхотна био марка с неща за тяло по принцип май е само в салони. Нощния крем с водораслите е много продаван в Италия и ти го препоръчвам. Интересна кутия, ще пробвам продуктът на каротен за тен, миналата година от лятната кутия станах техен почитател с едно малко сашенце бб крем. Помня че момичетата бяха впечатлени от големите продукти, но аз винаги гледам малките защо са сложени :) Аз нямам против сашетата ако са на полезни продукти и това обсъждане ми е странно, че тя кутията така си е обявена в сайта на пинкс - семпъл, травел и мини размери.

    ReplyDelete

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff